Konst i Ängelholm

Det har varit ett par frågor och funderingar kring en viss konstnär för alla i Halmstad, Helsingborg och Ängelholm bland annat som jag tror att jag faktiskt kan ta och svara på i dagens inlägg och jag hoppas att det här kommer att vara till hjälp för alla de som har skrivit till mig nu under den senaste tiden. Som många av er redan vet så skriver jag ju ganska så mycket här på min blogg om saker som intresserar mig och om saker som jag helt enkelt tycker är roligt och givande att skriva om och dela med mig om. Så därför så var det oerhört kul att det var så många som engagerade sig när jag la ut ett inlägg för ett litet tag sedan där jag nämnde den här konstnären som alla personer med ett konstintresse verkligen bör vända sig till ifall de befinner sig då i exempelvis Halmstad, Helsingborg eller Ängelholm.

Konstnären heter Infinity by Lena och är så himla duktig på det som hon gör och jag vill verkligen framföra hennes talang här på min blogg. Jag la ut lite bilder i det här andra inlägget som jag pratar om och jag kan länka er både till det inlägget samt länka er vidare härifrån till hennes sida på nätet där man kan läsa på lite mer om henne och hennes konst samt vad hon kan erbjuda just dig. I vilket fall som helst så tycker jag att hon bör uppmärksammas mer för hon är en oerhört trevlig människa som skapar oerhört vacker konst!

Du gillar kanske också...